Om os

Ørntoft, der blev etableret i 1970, er i dag en af Fredericia´s mest navnkundig forretninger.
I 1993 blev forretningen overtaget af Susanne Vinstrup, der videreførte forretningen med hovedvægten lagt på dansk kvalitet og design fra danske leverandører.

Gennem det store og bredde udvalg fra leverandørerne vil priserne altid være konkurrencedygtige, og ved besøg i forretningen vil vort professionelle personale guide dig gennem tøjkøbets til tider svære facetter.

Vi har opbygget en stor ekspertice i firmabeklædning. Efter nærmere aftale arrangerer vi en hyggelig aften med et mindre traktement, hvor I vil kunne komme ind i forretningen og finde netop den beklædning, der matcher til dit firma, din forretning eller måske forening.
AAA-Rating:
Finanskrisen har mange steder givet forretninger og virksomhedernes nøgletal et dyk nedad, og derfor er det en meget stor tilfredsstillelse for Ørntoft Collection ApS nu for 3. år i træk, at have modtaget meddelelse om, at vi i 2012 har opnået den eftertragtede AAA-rating fra Soliditet. Det er kun 3 % af regnskabspligtige selskaber (ca. 280.000), som kan præstere dette i år.

Med denne rating kan vi fortælle vore samarbejdspartnere og ikke mindst vore kunder, hvadenten de kommer i butikkerne eller handler på Nettet, at Ørntoft Collection ApS er en solid og sund virksomhed, som fortsat kan leve op til vore kunders krav til kvalitet og økonomisk stabilitet samt vore medarbejderes tilfredshed.
Læs mere HER.
 

Bytteservice:
8 dages bytteret
Inden 4 dage gives pengene retur ved ønske om dette
(gælder dog ikke udsalgs- og tilbudsvarer)
 

Gavekort:
Gavekort udstedes gerne og indpakkes i en flot og indbyden indpakning.
Gavekort udstedt i Ørntoft kan uden besvær benyttes i Milano eller Ann-Å i Kolding og Horsens.